BLI STØTTEPARTNER

Stiftelsen TV-Inter Norge bidrar til utvikling og produksjon av trosformidlende programmer for riksdekkende tv, strømmetjenester og sosial medier. 

 

Det nyeste er «Plussord» en daglig 1 minutts andakt hvor Egil Svartdahl deler en refleksjon, et bibelvers og velsignelsen. Serien har rundt 40 000 følgere på Facebook og Instagram. Vi ser at episodene får hundrevis av likes og delinger samtidig som vi mottar en rekke meldinger fra personer som opplever Plussord som en velsignelse i hverdagen. 

 

Våre støttepartnere har gjennom 30 år vært helt avgjørende for at TV Inter har kunnet tilby TV 2 trosformidlende programmer som: Reisen hjem, Tv-pastoren, Pastor på prøve og Søndagsåpent med Egil Svartdahl. Vi har også medvirket til produksjon av en rekke høytidsprogrammer, Spesialprestene, MC-Pilgrims og barnetv-seriene Fride på Skipet og Tårnagentene for NRK. Flere titalls formater har blitt til mange hundre programmer som igjen er sett av millioner av seere. 

 

Visjonære givere har bidratt til at TV Inter har skapt nasjonal tv-historie gjennom sine trosformidlende programmer.  Vi trenger flere støttepartnere og håper du vil være med å hjelpe oss i dette arbeidet.

Egil plussord 1
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
1/1

«Hver dag starter jeg dagen med Plussord på Facebook, det er så befriende å høre positive tanker om stort og smått og selv om jeg ikke går under kategorien, tungt troende, gir dette meg noe fint å starte dagen med.»