top of page

BLI STØTTEPARTNER

Stiftelsen TV-Inter Norge bidrar til utvikling og produksjon av trosformidlende programmer for riksdekkende tv, strømmetjenester og sosial medier. 
 
Plussord er en av våre viktigste formater for trosformidling. Hver dag legger vi ut

1-minutts andakter på Facebook og Instagram hvor Egil Svartdahl, Sunniva Gylver,

Lisa Børud, Andreas Hegertun og Thor Haavik veksler på å dele en refleksjon,

et bibelvers og lyse velsignelsen. Etter vel tre år har vi nå over 20 millioner treff,

62 000 følgere samt tusenvis av likes og delinger, vi mottar også en rekke meldinger fra personer som opplever Plussord som en velsignelse i hverdagen.

 

For Youtube produserer vi PlussPrat, et samtaleprogram hvor Egil Svartdahl møter kjente og ukjente gjester som deler sin tros- og livshistorie. Vi er nå i gang med sesong fem og serien har så langt hatt flere hundre tusen visninger. I tillegg jobbes det blant annet med formater som: Alle tiders sanger, dokumentarserie om Konvertitter og MAF-flygere, barne tv-seriene Louise på skipet og drama fortellingen Selja, for
tweens, infotainment seriene Oppstandelsen og Kristenretten med «Farmen»-Thor Haavik som programleder.
 
Ser vi tilbake i tid har våre støttepartnere gjennom 30 år vært helt avgjørende for at TV Inter har kunnet tilby TV 2 trosformidlende programmer som:

Reisen hjem, Tv-pastoren, Pastor på prøve og Søndagsåpent med Egil Svartdahl. Vi har også medvirket til produksjon av en rekke høytidsprogrammer, Spesialprestene, MC-Pilgrims og barne tv-seriene Fride på Skipet og Tårnagentene for NRK. Flere titalls formater har blitt til mange hundre programmer som igjen er sett av millioner av seere. 
 
Visjonære givere har bidratt til at TV Inter har skapt nasjonal tv-historie gjennom sine
trosformidlende programmer.  Vi trenger flere støttepartnere og håper du vil være med å hjelpe oss i dette arbeidet.

«Hver dag starter jeg dagen med Plussord på Facebook, det er så befriende å høre positive tanker om stort og smått og selv om jeg ikke går under kategorien, tungt troende, gir dette meg noe fint å starte dagen med.»

bottom of page